hero-5
hero-5

Håndværker & byggepladsrengøring

Vi tilbyder en lang række ydelser, bl.a. rengøring af byggepladser

Håndværkerrengøring og oprydning på byggepladser

I forbindelse med et nybyggeri og anden form for håndværkerarbejder tilbyder vi rengøring efter håndværkere.

Vi fjerner selvfølgelig støv og skidt på byggepladser, i din virksomhed eller i hjemmet, så din bygning står klar til indflytning efter håndværkerne har været der.

Omfanget af slutrengøringen afhænger selvfølgelig af byggeprojektets størrelse og hvor meget der er støvet og svinet til. 

Som oftest er håndværkere i alle rum under et byggeprojekt, så vi anbefaler som oftest en totalrengøring af vægge, gulve, vinduer og badeværelser.

Mangler du et kompetent rengøringsfirma til, at rydde op efter håndværksarbejde kan du trygt regne med Cleanfelt Rengøring.

Kontakt Carina for privat rengøring

Åbningstider

Mandag – Fredag 07.00 – 16.00
Lørdag – Søndag Lukket

Ambassadør for Jobtaskforcen

Håndværkerrengøring ned til mindste detalje

Når håndværkerne har færdiggjort, afleveret og rydtet op efter det arbejde de har udført, trænger bygningen eller hjemmet ofte til en ordentlig rengøring

Denne rengøring er netop det vi hos Cleanfelt Rengøring er bedst til. Vi har et hold af kompetente medarbejdere, som altid er klar på nye rengøringsopgaver, også din.

Oprydning på byggepladser

Vi udfører rengøring af personaleskure, kontorer, toiletter og baderum og alle andre steder, hvor grundig rengøring og god hygiejne er nødvendig.

Vores dygtige personale  er altid velforberedte og går til enhver opgave systematisk til værk og med samme faglige stolthed hver gang.

Få et uforpligtende tilbud på jeres opgave

Cleanfelt er klar til at hjælpe med, at give en hånd med, når håndværkerne er færdige og vi ser frem til at høre fra jer, så vi kan aftale et møde, hvor vi sammen kan gennemgå, hvilke opgaver der skal tages hånd om. 

  Kontakt os for en uforpligtende snak

  Udfyld formularen på siden, og bliv kontaktet.

  Vi ser frem til at høre fra jer, så vi kan finde en løsning der opfylder jeres ønsker og behov.

  Hvad vores kunder mener om os

  Her er altid pænt rent og vi er meget tilfredse………det ekstra som vi også sætter rigtig stor pris på, i samarbejdet med jer, er alt det uden om ! Når der en enkelt gang er noget der lige skal trimmes, så er du der. Med engagement og nærvær. Som kunde bliver man taget alvorlig og det er en fornøjelse at opleve, at der bliver taget fat om nældens rod og opgaven løst. Og det uanset om det er i weekenden eller om natten. Der er altid top service og nærvær i dialogen. Hos dig møder man holdning, sjæl og engagement, hvilket bl.a. er fundamentet for den stærke kundeservice du leverer. Stor tak for indsatsen.

  green-light-logo-dk-402x82x0x0x402x82x1697379970

  Birgit & Erwin Andersen

  Green Light A/S

  Vi har brugt Cleanfelt & ServiceCompagniet ApS l at få lavet ind – og fraflytningssyn på vores lejemål. Firmaet har altid været meget professionelt og serviceminded. De har sørget for at gennemgå lejemålene grundigt, og dokumentere eventuelle skader og mangler. Vi har altid fået en detaljeret rapport efter hvert syn. De har også givet os gode råd omkring vedligehold og forbedring af vores ejendomme. Vi er meget tilfredse med Cleanfelt & ServiceCompagniet ApS, og vi håber at kunne fortsætte vores gode samarbejde med firmaet i fremtiden.

  lea_final-280x88x0x0x280x88x1695664952

  Rikke Christensen

  Lea Ejendomspartner

  Service, ydelser og professionelle løsninger fra øverste hylde: Hos Louis Nielsen Horsens, har vi i mange år haft et fantastisk samarbejde med Cleanfelt & Service Compagniet. Ingen opgaver er for store – Alt fra ugentlig rengøring til specialopgaver, bliver altid løst til UG. Med en yderst professionel tilgang og dygtige medarbejdere, formår Cleanfelt & Service Compagniet altid at levere et perfekt resultat. Alle aftaler udføres altid med en høj tillidsfuld service.

  thumbnail_image001-308x120x4x0x292x120x1695665702

  Lars Walther

  Louis Nielsen Horsens

  ServiceCompagniet har naturligt været vores foretrukne samarbejds- og sparringspartner igennem flere år – og det er egentligt meget enkelt! Serviceteamet og Michael er bare bedst til det de ydelser de leverer! Der leveres altid en tillidsfuld service med baggrund i en bred erfaring og kendskab til ejendomshåndtering og rengøringsløsninger, hvor der gennem personlig kontakt og handlekraft, eksekveres på opgaven med stor selvfølgelig-hed. Vi har yderligere haft glæde af personlig rådgivning- og vejledning i andre af aspekter af ejendomsdriften og er altid mødt med engageret behandling, sunde løsningsmodeller og fair priser.

  images-480x214x156x4x156x120x1671236013

  Aleksander Terkelsen

  Rohden Gods

  Vi I AtZ Administration har igennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med Servicecompagniet på vores foreningssegment. Derfor var det også nærliggende at se på at udvide samarbejdet, da der kom nybyggede udlejningsejendomme ind i vore portefølje. Servicecompagniet er eksperter i håndtering af lejeboliger og selv med den kompleksitet der ligger i ind- og fraflytnings-syn og håndtering af lejerhenvendelser, er vi sikre på, at såfremt der kommer flere ejendomme ind, så er Servicecompagniet den leverandør vi vil kontakte først, for at få styr på de nye ejendomme.

  logo-300x277-1-132x122x0x0x132x120x1671236537

  Pernille R Hagemann Linnet

  Ejendomsadministrator, EA

  I en periode på 6 år havde jeg fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Michael Petersen og hans team af kompetente medarbejdere, på selskabets ejendomme. Servicecompagniet har leveret alt fra trappevask til ejendomsservice og deres brede produktsortiment af service-ydelser medfører, at de altid leverer den bestilte ydelse til fuld tilfredshed, både hos selskabet men i særdeleshed også hos selskabets lejere. Det er relevant at nævne at Michael og med-arbejder går til de mange forskellige artede opgaver med smil og godt humør – der er aldrig en opgave der er for stor eller for udfordrende. Servicecompagniet tager ikke den nemme løsning, men finder altid den rigtige, hvilket betyder at tilkald af håndværkere er i et begrænset omfang. De forskelligartede opgaver er løst til vores fulde tilfredshed. Jeg kan kun give Michael & Servicecompagniet mine allerbedste anbefalinger.

  0x0-402x110x8x0x394x110x1671236822

  Morten Askær

  Tidl. direktør hos Spring Estate

  Vi har haft et mangeårigt samarbejde og relation ift at få udfordrede borgere ud på arbejdsmarkedet. Virksomheden har igennem dette samarbejde altid taget et stort socialt arbejde, overholdt aftaler samt leveret en kvalitet i arbejdet. Dette er en virksomhed som er værd at anbefale, tak for et godt samarbejde.

  horsens-kommune-280x280x0x100x280x88x1696359935

  Diana Andersen

  Horsens kommune

  Vi har nu haft fornøjelsen af at samarbejde med Servicecompagniet & Cleanfelt i nu 5 år. I denne periode har vi sammen løst mange opgaver store som små. Vi har altid haft god kommunikation, og har derfor kunne løse fælles opgaver med stor tilfredshed, for vores fælles kunder. Vi ser frem til flere år med et godt samarbejde. De varmeste anbefalinger herfra.

  logo-2-1

  Simon & Rasmus

  Brødrenes Multiservice