img_cleanfelt_header

Erhvervsrengøring

Clenafelt og servicecompagniet

Det dækker vi inden for erhvervsrengøring

butik-1-300x300

Butik og Klinik rengøring

Vi har mange års erfaring med at holde din butik/klinik pæn, præsentabel og ikke mindst, ren. Med en rengøringsaftale aftale fra os, kan du fokusere på at drive din forretning og have vished om, at dine kunder altid præsenteres for rengjorte lokaler.

2-1-300x300

Kontor og Produktionslokaler

Hos Cleanfelt & Servicecompagniet er vi yderst bevidste om betydningen af en veludført kontorrengøring. Hos os kan du forvente at gulve, borde, stole, lamper, alt inventar mm. står rent og klart, også i krogene, når vi har været på besøg.

byggeplads-rengoering-front-300x278

Håndværk og Byggeplads

Vi udfører rengøring af personaleskure, kontorer, toiletter og baderum og alle andre steder, hvor grundig rengøring og hygiejne er nødvendig. Vores dygtige rengøringspersonale er altid velforberedte og går til enhver opgave systematisk og med samme faglige stolthed hver gang.

1-4-300x300

Trapper og Vinduer

Vi udfører trappevask i beboelses ejendomme, virksomheder, sportshaller og alle andre steder hvor der er trapper der trænger til at blive vasket. Skal trapperne efterbehandles for et bedre resultat og holdbarhed, har vi medarbejdere med denne ekspertise, som klarer denne del af arbejdet.

institution-555x555x0x52x555x451x1673552243

Institutions rengøring

Et sundt og rent indeklima er vigtigt for en god trivsel for børn og medarbejdere i en institution eller på en skole. En grundig rengøring sikre at rigtig mange bakterier og smittekilder bliver fjernet og forhindret i at sprede sig. I vil altid møde et rengøringspersonale, der er specialuddannet til opgaven og præcis ved, hvad det kræver at holde institutionen ren og sund.

6

Plejehjem og bosteder

Vi tilbyder en lang række ydelser, der tilsammen skal gøre, at vi som samarbejdspartner er plejehjemmet og bostedernes forlængede arm

Hvorfor vælge os for din erhvervsrengøring?

 • Tilpassede rengøringsløsninger: Uanset om du har brug for daglig, ugentlig, eller månedlig rengøring, tilpasser vi vores services til at matche din virksomheds størrelse, type, og særlige behov. Fra kontorer og butikker til produktionshaller og byggepladser – vi dækker det hele.
 • Erfarne og professionelle medarbejdere: Vores team af rengøringsprofessionelle er grundigt trænet i de bedste og mest effektive rengøringsmetoder. Vi garanterer en høj standard af renlighed og hygiejne i alle områder af din virksomhed.
 • Fleksibel planlægning: Vi forstår vigtigheden af at minimere forstyrrelser i din daglige drift. Derfor tilbyder vi fleksibel planlægning, inklusive mulighed for rengøring uden for normale arbejdstimer, så din virksomhed kan fortsætte uforstyrret.
 • Miljøvenlig rengøring: Vores engagement i bæredygtighed betyder, at vi prioriterer miljøvenlige rengøringsmidler og -metoder. Det sikrer ikke kun et sundere arbejdsmiljø for dine medarbejdere, men understøtter også din virksomheds grønne initiativer.

Tag det første skridt mod et renere, sundere, og mere produktivt arbejdsmiljø i dag

Ring til os på tlf 77 77 10 42 for en uforpligtende samtale om dine behov og for at få et skræddersyet tilbud. Vores team står klar til at assistere dig med en professionel og effektiv løsning.

Hos Cleanfelt & ServiceCompagniet ApS, forstår vi vigtigheden af et rent arbejdsmiljø og er her for at sikre, at din virksomhed altid viser sig fra sin bedste side.

Åbningstider

Mandag – Fredag 07.00 – 16.00
Lørdag – Søndag Lukket

  Kontakt os for en uforpligtende snak

  Udfyld formularen på siden, og bliv kontaktet.

  Vi ser frem til at høre fra jer, så vi kan finde en løsning der opfylder jeres ønsker og behov.

  Hvad vores kunder mener om os

  Her er altid pænt rent og vi er meget tilfredse………det ekstra som vi også sætter rigtig stor pris på, i samarbejdet med jer, er alt det uden om ! Når der en enkelt gang er noget der lige skal trimmes, så er du der. Med engagement og nærvær. Som kunde bliver man taget alvorlig og det er en fornøjelse at opleve, at der bliver taget fat om nældens rod og opgaven løst. Og det uanset om det er i weekenden eller om natten. Der er altid top service og nærvær i dialogen. Hos dig møder man holdning, sjæl og engagement, hvilket bl.a. er fundamentet for den stærke kundeservice du leverer. Stor tak for indsatsen.

  green-light-logo-dk-402x82x0x0x402x82x1697379970

  Birgit & Erwin Andersen

  Green Light A/S

  Vi har brugt Cleanfelt & ServiceCompagniet ApS l at få lavet ind – og fraflytningssyn på vores lejemål. Firmaet har altid været meget professionelt og serviceminded. De har sørget for at gennemgå lejemålene grundigt, og dokumentere eventuelle skader og mangler. Vi har altid fået en detaljeret rapport efter hvert syn. De har også givet os gode råd omkring vedligehold og forbedring af vores ejendomme. Vi er meget tilfredse med Cleanfelt & ServiceCompagniet ApS, og vi håber at kunne fortsætte vores gode samarbejde med firmaet i fremtiden.

  lea_final-280x88x0x0x280x88x1695664952

  Rikke Christensen

  Lea Ejendomspartner

  Service, ydelser og professionelle løsninger fra øverste hylde: Hos Louis Nielsen Horsens, har vi i mange år haft et fantastisk samarbejde med Cleanfelt & Service Compagniet. Ingen opgaver er for store – Alt fra ugentlig rengøring til specialopgaver, bliver altid løst til UG. Med en yderst professionel tilgang og dygtige medarbejdere, formår Cleanfelt & Service Compagniet altid at levere et perfekt resultat. Alle aftaler udføres altid med en høj tillidsfuld service.

  thumbnail_image001-308x120x4x0x292x120x1695665702

  Lars Walther

  Louis Nielsen Horsens

  ServiceCompagniet har naturligt været vores foretrukne samarbejds- og sparringspartner igennem flere år – og det er egentligt meget enkelt! Serviceteamet og Michael er bare bedst til det de ydelser de leverer! Der leveres altid en tillidsfuld service med baggrund i en bred erfaring og kendskab til ejendomshåndtering og rengøringsløsninger, hvor der gennem personlig kontakt og handlekraft, eksekveres på opgaven med stor selvfølgelig-hed. Vi har yderligere haft glæde af personlig rådgivning- og vejledning i andre af aspekter af ejendomsdriften og er altid mødt med engageret behandling, sunde løsningsmodeller og fair priser.

  images-480x214x156x4x156x120x1671236013

  Aleksander Terkelsen

  Rohden Gods

  Vi I AtZ Administration har igennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med Servicecompagniet på vores foreningssegment. Derfor var det også nærliggende at se på at udvide samarbejdet, da der kom nybyggede udlejningsejendomme ind i vore portefølje. Servicecompagniet er eksperter i håndtering af lejeboliger og selv med den kompleksitet der ligger i ind- og fraflytnings-syn og håndtering af lejerhenvendelser, er vi sikre på, at såfremt der kommer flere ejendomme ind, så er Servicecompagniet den leverandør vi vil kontakte først, for at få styr på de nye ejendomme.

  logo-300x277-1-132x122x0x0x132x120x1671236537

  Pernille R Hagemann Linnet

  Ejendomsadministrator, EA

  I en periode på 6 år havde jeg fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Michael Petersen og hans team af kompetente medarbejdere, på selskabets ejendomme. Servicecompagniet har leveret alt fra trappevask til ejendomsservice og deres brede produktsortiment af service-ydelser medfører, at de altid leverer den bestilte ydelse til fuld tilfredshed, både hos selskabet men i særdeleshed også hos selskabets lejere. Det er relevant at nævne at Michael og med-arbejder går til de mange forskellige artede opgaver med smil og godt humør – der er aldrig en opgave der er for stor eller for udfordrende. Servicecompagniet tager ikke den nemme løsning, men finder altid den rigtige, hvilket betyder at tilkald af håndværkere er i et begrænset omfang. De forskelligartede opgaver er løst til vores fulde tilfredshed. Jeg kan kun give Michael & Servicecompagniet mine allerbedste anbefalinger.

  0x0-402x110x8x0x394x110x1671236822

  Morten Askær

  Tidl. direktør hos Spring Estate

  Vi har haft et mangeårigt samarbejde og relation ift at få udfordrede borgere ud på arbejdsmarkedet. Virksomheden har igennem dette samarbejde altid taget et stort socialt arbejde, overholdt aftaler samt leveret en kvalitet i arbejdet. Dette er en virksomhed som er værd at anbefale, tak for et godt samarbejde.

  horsens-kommune-280x280x0x100x280x88x1696359935

  Diana Andersen

  Horsens kommune

  Vi har nu haft fornøjelsen af at samarbejde med Servicecompagniet & Cleanfelt i nu 5 år. I denne periode har vi sammen løst mange opgaver store som små. Vi har altid haft god kommunikation, og har derfor kunne løse fælles opgaver med stor tilfredshed, for vores fælles kunder. Vi ser frem til flere år med et godt samarbejde. De varmeste anbefalinger herfra.

  logo-2-1

  Simon & Rasmus

  Brødrenes Multiservice