hero-5

Ejendomsservice

Vi tilbyder en lang række ydelser, der tilsammen skal gøre, at vi som samarbejdspartner er ejendommens forlængede arm.

Vores ydelser

Vi tilbyder en lang række ydelser, der tilsammen gør at vi som samarbejdspartner er ejendommens forlængede arm.

 • Hold af grønne arealer
 • Flyttesyn
 • Malerarbejde
 • Vicevært arbejde
 • Gårdmands arbejde
 • Kontakt til administration
 • Kontakt til kommune
 • Kontakt til forsikringsselskab
 • Kontakt til beboere

 • Handymand
 • Håndværkere
 • Varmemester service og styring af varmecentralen
 • Vedligeholdelsesplaner og projektstyring
 • Rekvirering af håndværkere
 • Tilsyn med skraldeordningen
 • Tilsyn med håndværkere

Hverdagens ansigt

Enhver ejendom skal have en person, der fungerer som hovedansvarlig for, at alting fungerer efter hensigten og til alles tilfredshed. Gør denne person det godt, så bemærker man som oftest slet ikke denne person. Alt vil være i den skønneste orden, også når folk flytter ind i ejendommen, såvel som når de flytter ud.

Det er, når der er problemer, at nødvendigheden af en dygtig ejendomsinspektør bliver tydelig. 

Hvis der ikke er en, der tager sig af den daglige kontakt med kloakfolkene og holder dem på stikkerne, eller der ikke er en, der sørger for, at alle stikkontakter virker på fællesområderne og husordenen overholdes, så kan både den gode stemning og det gode naboskab hurtigt forandre sig.

Vores tilbud til alle ejendomme er, at vi tilpasser aftalen præcis til jeres behov, både med hensyn til opgaver og tidsrum.

Kontakt Michael for ejendomsservice

Åbningstider

Mandag – Fredag 07.00 – 16.00
Lørdag – Søndag Lukket

Cleanfelt & Servicecompagniet ApS er et rengøringsfirma som tilbyder både privat rengøring, erhvervsrengøring og ejendomsservice

Find os i Horsens/Hedensted området – kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Rengøring efter rotter

Undgå alvorlige sygdomme og bakterier – vi sikre en effektiv rengøring og desinficering efter rotter.

Rotter kan smitte mennesker med bakterier og vira, som kan føre til alvorlige sygdomme hos mennesker, selv efter rotterne er blevet udryddet.

Derfor er en en effektiv rengøring samt desinficering nødvendigt efter det ubehagelige visit.

Lad os stå for rengøringen og desinficeringen af boligen/lokalet efter rotter.

Vi er ligeledes behjælpelig med bortskaffelse af affald, herunder genstande, møbler, gulvtæpper mv. som er inficeret med bakterier efter rotter.

Nikotin afrensning

Slip af med nikotingule vægge, lofter, karme mm. og få samtidigt fjernet den dårlig røglugt !

Nikotin og tobaksrøg sætter sig over alt, men vi kan afhjælpe problemerne effektivt og hurtigt!

Hos Cleanfelt & Servicecompagniet tilbyder vi:

 • Nikotin afrensning af hus eller lejligheder.
 • Lugtsanering af rum og møbler.
 • Nikotin afrensning og klargøring til maler.

Vil du vide mere om afrensning af nikotinafrensning eller lugtsanering så kontakt os på 77 77 10 42

  Kontakt os for en uforpligtende snak

  Udfyld formularen på siden, og bliv kontaktet.

  Vi ser frem til at høre fra jer, så vi kan finde en løsning der opfylder jeres ønsker og behov.

  Hvordan er det hos dig?

  Har I brug for en solid, loyal og fagligt velfunderet figur i det daglige? Et velkendt ansigt i dagligdagen, som bare får det hele til at fungere lidt nemmere for alle?

  Vi tilbyder som en helt unik service til vore kunder, at de kan bestille en ejendomsinspektør direkte gennem os.

  Efter mange år i branchen, ved vi alt om hvad en ejendomsinspektør forventes at kunne varetage af daglige funktioner. -Og læg dertil, at vi kun samarbejder med de allerbedste og mest mødestabile folk i landet. 

  Vi yder en professionel ejendomsservice til alle former for ejendomme. Der er ingen opgave, som er for lille eller for kompleks.

  En ekstern ejendomsinspektør kan deltage på beboermøder, sørge for brandsikring af tørrelofter, behandle alle former for akutte bygningsskader, vurdere vedligeholdelsen, rådgive beboere om udbedringer, rydde sne, renovere gårdanlæg, tilse energi- installationer mm.

  Ambassadør for Jobtaskforcen

  Hvad vores kunder mener om os

  Her er altid pænt rent og vi er meget tilfredse………det ekstra som vi også sætter rigtig stor pris på, i samarbejdet med jer, er alt det uden om ! Når der en enkelt gang er noget der lige skal trimmes, så er du der. Med engagement og nærvær. Som kunde bliver man taget alvorlig og det er en fornøjelse at opleve, at der bliver taget fat om nældens rod og opgaven løst. Og det uanset om det er i weekenden eller om natten. Der er altid top service og nærvær i dialogen. Hos dig møder man holdning, sjæl og engagement, hvilket bl.a. er fundamentet for den stærke kundeservice du leverer. Stor tak for indsatsen.

  green-light-logo-dk-402x82x0x0x402x82x1697379970

  Birgit & Erwin Andersen

  Green Light A/S

  Vi har brugt Cleanfelt & ServiceCompagniet ApS l at få lavet ind – og fraflytningssyn på vores lejemål. Firmaet har altid været meget professionelt og serviceminded. De har sørget for at gennemgå lejemålene grundigt, og dokumentere eventuelle skader og mangler. Vi har altid fået en detaljeret rapport efter hvert syn. De har også givet os gode råd omkring vedligehold og forbedring af vores ejendomme. Vi er meget tilfredse med Cleanfelt & ServiceCompagniet ApS, og vi håber at kunne fortsætte vores gode samarbejde med firmaet i fremtiden.

  lea_final-280x88x0x0x280x88x1695664952

  Rikke Christensen

  Lea Ejendomspartner

  Service, ydelser og professionelle løsninger fra øverste hylde: Hos Louis Nielsen Horsens, har vi i mange år haft et fantastisk samarbejde med Cleanfelt & Service Compagniet. Ingen opgaver er for store – Alt fra ugentlig rengøring til specialopgaver, bliver altid løst til UG. Med en yderst professionel tilgang og dygtige medarbejdere, formår Cleanfelt & Service Compagniet altid at levere et perfekt resultat. Alle aftaler udføres altid med en høj tillidsfuld service.

  thumbnail_image001-308x120x4x0x292x120x1695665702

  Lars Walther

  Louis Nielsen Horsens

  ServiceCompagniet har naturligt været vores foretrukne samarbejds- og sparringspartner igennem flere år – og det er egentligt meget enkelt! Serviceteamet og Michael er bare bedst til det de ydelser de leverer! Der leveres altid en tillidsfuld service med baggrund i en bred erfaring og kendskab til ejendomshåndtering og rengøringsløsninger, hvor der gennem personlig kontakt og handlekraft, eksekveres på opgaven med stor selvfølgelig-hed. Vi har yderligere haft glæde af personlig rådgivning- og vejledning i andre af aspekter af ejendomsdriften og er altid mødt med engageret behandling, sunde løsningsmodeller og fair priser.

  images-480x214x156x4x156x120x1671236013

  Aleksander Terkelsen

  Rohden Gods

  Vi I AtZ Administration har igennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med Servicecompagniet på vores foreningssegment. Derfor var det også nærliggende at se på at udvide samarbejdet, da der kom nybyggede udlejningsejendomme ind i vore portefølje. Servicecompagniet er eksperter i håndtering af lejeboliger og selv med den kompleksitet der ligger i ind- og fraflytnings-syn og håndtering af lejerhenvendelser, er vi sikre på, at såfremt der kommer flere ejendomme ind, så er Servicecompagniet den leverandør vi vil kontakte først, for at få styr på de nye ejendomme.

  logo-300x277-1-132x122x0x0x132x120x1671236537

  Pernille R Hagemann Linnet

  Ejendomsadministrator, EA

  I en periode på 6 år havde jeg fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Michael Petersen og hans team af kompetente medarbejdere, på selskabets ejendomme. Servicecompagniet har leveret alt fra trappevask til ejendomsservice og deres brede produktsortiment af service-ydelser medfører, at de altid leverer den bestilte ydelse til fuld tilfredshed, både hos selskabet men i særdeleshed også hos selskabets lejere. Det er relevant at nævne at Michael og med-arbejder går til de mange forskellige artede opgaver med smil og godt humør – der er aldrig en opgave der er for stor eller for udfordrende. Servicecompagniet tager ikke den nemme løsning, men finder altid den rigtige, hvilket betyder at tilkald af håndværkere er i et begrænset omfang. De forskelligartede opgaver er løst til vores fulde tilfredshed. Jeg kan kun give Michael & Servicecompagniet mine allerbedste anbefalinger.

  0x0-402x110x8x0x394x110x1671236822

  Morten Askær

  Tidl. direktør hos Spring Estate

  Vi har haft et mangeårigt samarbejde og relation ift at få udfordrede borgere ud på arbejdsmarkedet. Virksomheden har igennem dette samarbejde altid taget et stort socialt arbejde, overholdt aftaler samt leveret en kvalitet i arbejdet. Dette er en virksomhed som er værd at anbefale, tak for et godt samarbejde.

  horsens-kommune-280x280x0x100x280x88x1696359935

  Diana Andersen

  Horsens kommune

  Vi har nu haft fornøjelsen af at samarbejde med Servicecompagniet & Cleanfelt i nu 5 år. I denne periode har vi sammen løst mange opgaver store som små. Vi har altid haft god kommunikation, og har derfor kunne løse fælles opgaver med stor tilfredshed, for vores fælles kunder. Vi ser frem til flere år med et godt samarbejde. De varmeste anbefalinger herfra.

  logo-2-1

  Simon & Rasmus

  Brødrenes Multiservice